23 Mayıs 2014 Cuma 16:57
Bakan Çelik; Ağrı Amatör Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer ÇelikAğrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, hizmet binasının açılışında spor camiasına hitaben yaptığı konuşmada Ağrılılar her zaman onurlu ve iddialı kişiliklerdir. dedi.

 

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkan adayı Hasan Arslan, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, spor kulüpleri ile sporun taban birliklerinin yer aldığı açılışta, kurdeleyi kesen Ömer Çelik, “Ağrı’nın sporuna hizmet edecek olan bu tesisin Ağrı’ya hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

 

Daha sonra spor camiasına hitap eden Bakan Çelik, “  Değerli arkadaşlarım sizlere burada hitap etmek benim için bir onurdur.  Özellikle buraya geldiğimden beri, Ekrem Çelebi Kardeşimiz ve Belediye başkanımız bana sürekli olarak buranın ne kadar önemli olduğunu ve buraya ne kadar önem verdiklerinden bahsediyorlardı.  Açık konuşmak gerekirse bu heyecanı duymaları benim içinde gurur vesilesi oldu.  Bu sayede ASKF Başkanımız Erkan Kösedağ kardeşimizi tanıdım. Burada yaptığı faaliyetleri amatör bir ruhla anlatıyor ve duyduğu heyecan çok açık bir şekilde ortada. Amatör ruh dediğimizde profesyonel olanlara göre biraz geride veya ikinci sınıf bir kavram gibi anlaşılır. Ancak hangi sektörde olursa olsun sektörü yönetenler profesyonellerdir ama sektöre çağ atlatanlar her zaman amatörlerdir. Çünkü Onların heyecanı, duyguları ve motivasyonları her yerde yükselir.

 

Hayatın esası aslında şudur; İnsanların kaliteli bir spor anlayışına sahip olması ve kalite bir şekilde düşünebilmesidir. Hayatın hangi alanına bakarsanız bakın, insanoğlu beden ve ruh arasındaki dengeyi sağlamak ister. Beden ve ruh arasındaki dengenin bulunabildiği her yer,  başarıdan ödün vermez ve hep ileri gider.

 

Futbol felsefesinde özellikle ifade edilen güzel bir söz vardır; Küçük maçları takım, büyük maçları ise teknik heyet kazandırır. İfade etmek istedikleri şey aslında sadece takım değil o takımın arkasındaki birikim o takımı yöneten beyinler vardır.

 

Ağrı çok kadim bir şehir. Benim aklımda Ağrılı dendiğinde her zaman onurlu, iddialı, işini en iyi şekilde yapabilen disiplinli insanlar gelir. En başta kardeşim Ekrem Çelebi olmak üzere tanıdığım her Ağrılı insanda bu cevherleri gördüm. Bu sebeple Ağrılı demek sadece bir şehirde yaşayıp o şehre ait olmak değil aynı zamanda Ağrılı olmak bir iddia sahibi olmak, bir şeyleri değiştirmek istemektir. Benim görüp tanıdığım bütün Ağrılılarda bu böyle ,  hiçbir istisna yok.  Hiç kötü bir Ağrılıda görmedim açıkçası.

 

Sizlere bir bakan olarak değil abiniz ve kardeşiniz olarak önerebileceğim şey şudur; Yaptığınız şey ne olursa olsun önemli olan onun arkasındaki aklı ve onun önünde sizler için belirlenmiş hedefi keşfedin. Yaptığınız iş sizlerin hedeflerinize ulaşmak için bir vesiledir. O sebeple o vesileye ne kadar saldırırsanız o aklı daha çok keşfederek, hedefinize daha çabuk ulaşarak ruh ve beden arasındaki dengeyi sağlamış olacaksınız.  “ dedi

 

Program sonunda Bakan Çelik'e Ağrıspor forması ve atkısı hediye edildi.












Son Güncelleme: 23.05.2014 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.