01 Mart 2014 Cumartesi 00:03
Bayan Futbolunda Ağrı Derbisi

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Ağrı'nın iki bayan takımı pazar günü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Spor Kompleksinde karşılaşacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 7. grupta mücadele eden iki Ağrı takımı; Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Spor ile Bayazıt Spor takımları 2 Mart pazar günü saat: 12.00'da Ağrı ASKF Spor Kompleksinde karşı karşıya gelecek. Kadınlar 2. Lig 7. grupta oynanan 13 müsabaka sonucu Taşlıçay Kamu Genç Kızlar topladıkları 23 puanla 9 takımlı ligde 3. sırada yer alırken, Bayazıt Spor topladığı 5 puanla 8. sırada yer aldı.

 

Sezonun kapanmasına 3 maç kala Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Spor Kulübü, Kadınlar 1. Ligine çıkma konusunda elinde büyük bir avantaj bulunduruyor. Rakiplerini küçümsemediklerin ve Bayazıt Spor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Bayan Futbol Takımı yöneticisi Özdemir Doğan, "Kendi sahamızda alacağımız 3 puan bizim için bu aşamada oldukça önemli. Bunun için büyük bir çaba harcayarak evimizde galip ayrılacağız. Sahamızda alacağımız 3 puan bizi Kadınlar 1. Ligine çıkma yolunda büyük etkisi olacak. Bayazıt Spor son haftalarda iyi bir mücadele örneği gösteriyor. Bayazıt Spor müsabakasıyla birlikte önümüzde zorlu üç müsabaka var. Bu üç müsabaka da elimizden gelenin fazlasını yapacağız.

 

Bu sezon ligi Hakkarigücü Spor lider bitirmeyi garantiledi gibi. Bizim amacımız maçlarımızı alıp ligi 2. sırada bitirerek Ağrı'mızı ve Taşlıçay'ımızı Kadınlar 1. Liginde temsil etmek istiyoruz" dedi. - AĞRI

Son Güncelleme: 01.03.2014 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.