13 Eylül 2016 Salı 10:58
Benfica, Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak Benfica, Beşiktaş maçı kaçta ?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki ilk maçında Benfica deplasmanına çıkıyor. Sembolü Kartal olan iki takım, Estadio da Luz'da kozlarını paylaşıyor. Saat 21.45'te başlayacak dev mücadelede Sırp hakem Milorad Mazic düdük çalacak.

 Beşiktaş'ın UEFA'ya gönderdiği 22 kişilik listeden eksik futbolcu bulunmazken, Benfica'da önemli eksikler göze çarpıyor. Portekiz ekibinde forvette Jimenez’in oynaması zor gözükürken, 10 numara Rafa’nın ve geçen sezonun golcü ismi Jonas’ın da durumları şüpheli. 

Quaresma için bir başka maç

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma için bu maçın anlamı büyük. Uzun yıllar Porto forması giyen yıldız oyuncu, çok yakından tanıdığı Benfica'yı bu kez Beşiktaş formasıyla yıkmak için sahada olacak. 

Siyah beyazlı formayla 6 Avrupa golü bulunan Q7, 8 gollü Demba Ba ve 9 golle Daniel Pancu'yu geçmek için ter dökecek.

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu unvanı, 14 golle Oktay Derelioğlu'nda bulunuyor. Oktay'ı 12 golle Brezilyalı Bobo izliyor.

BENFICA - BEŞİKTAŞ
STAT: Estadio da Luz    
SAAT: 21.45
HAKEM: Milorad Mazic (Sırbistan)

MUHTEMEL 11'LER;

BENFICA: Cesar, Samedo, Lopez, Lindelöf, Grimaldo, Fejsa, Horta, Salvio, Pizzi, Guedes, Mitroglou

BEŞİKTAŞ: Tolga, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Gökhan İnler, Oğuzhan, Caner, Olcay (Quaresma), Cenk (Aboubakar)  

Son Güncelleme: 13.09.2016 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.