28 Ekim 2016 Cuma 10:33
Beşiktaş için bomba sözler: 'Devre arasında geliyor işte o futbolcu ?

KENAN BAŞARAN: Beşiktaş çok kritik bir sürece giriyor. Gençlerbirliği ile başlayan bu süreçte ligin zirvesinde yer alan veya zirveye göz diken takımlarla oynayacak. Fenerbahçe, Başakşehir, Trabzonspor ve Bursaspor… Ara da 3 de Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak. Yani Beşiktaş aralıkta ya iki kulvarda büyük yara almış halde olabilir veya nisanda zafer şarkıları söylemeye hazırlanacak bir havaya girer.

İSMAİL ER: Caner Erkin’in sakatlığında eğer Milli Takım sağlık heyetinin bir hatası olduğu ortaya çıkarsa Beşiktaş yönetimi Türkiye Futbol Federasyonu’ndan tazminat dalebinde bulunacak.

KENAN BAŞARAN: Caner Erkin sakat olduğu halde Milli Takım’a gitti ve sakat sakat oynadıysa bu profesyonelce bir davranış değil. Ama sakatlık sürdüğü halde Milli Takım dönüşü Beşiktaş’ın oynatması da hatadır.

Önemli olan sakatlık olduğu halde oynama kararını kimin verdiği.

İSMAİL ER: Beşiktaş, şampiyonluğun en büyük adayıdır. Çünkü çok iyi bir hocası var en başta. Güneş’in zirveyi kaptıracağını düşünmüyorum.

KENAN BAŞARAN: Gomez bence gündemden düşmüştür. Devre arasında Beşiktaş’ın ligve Avrupa’daki konumu golcü transferine ihtiyaç olup olmadığını gösterecektir. Eğer Şampyonlar Ligi’nde gruplardan çıkarsa ve Aboubakar da performansıyla memnun etmeyen bir konumda olursa bence Gomez’den de daha büyük bir golcü transferi gündeme gelebilir. Ama sadece lig için golcü almak gerekirse ben yine Eto’o diyorum.

Son Güncelleme: 28.10.2016 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.