06 Ağustos 2016 Cumartesi 11:25
Beşiktaş Olymiakos Maçı Pazar Akşamı Oynanacak

Hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren siyah-beyazlı takımın, Yunan temsilcisi ile Vodafone Arena'da oynayacağı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Siyah-beyazlı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamında şu ana kadar 4 hazırlık maçı yaptı. Avusturya kampında oynadığı maçlarda Suudi Arabistan'ın El Hilal ekibiyle 1-1 berabere kalan Beşiktaş, İspanyol temsilcisi Eibar'ı 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş'ın Almanya'nın Hoffenheim takımı ile yaptığı karşılaşma ise yoğun yağış nedeniyle skor 0-0 iken, hakem tarafından 53. dakikada tatil edildi.

Siyah-beyazlı takım, İstanbul'da Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Beylerbeyi ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.

84 gün sonra Vodafone Arena'da

Beşiktaş, Vodafone Arena'da 84 gün aradan sonra taraftarlarının karşısına çıkacak.

Siyah-beyazlı takım, Vodafone Arena'daki son maçını geride kalan Spor Toto Süper Lig sezonun 33. haftasında, 15 Mayıs'ta Osmanlıspor ile oynamıştı.

Karşılaşmayı 3-1 kazanan Beşiktaş, şampiyonluğunu ilan etmişti.

.

Son Güncelleme: 06.08.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.