27 Ağustos 2016 Cumartesi 15:27
Beşiktaş Transfere Doymuyor

2016-2017 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan kartallar üçüncü yıldızı takmak için aynı zamanda Şampiyonlar Liginde başarıyı yakalamak adına transfer bombalarını birer birer patlattı. Transfer döneminde suskun olmakla eleştirilen Beşiktaş transferin döneminin sonlarında sıkı bir takim sonrası istediği futbolculara imzaları attırdı. Vincent Abpubakar ve Caner Erkin ile anlaşmaya varan kartallar Nasri’nin işinide bitirdi kısa süre içerisinde Nasri’ninde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Porto kulübü ile Aboubakar için her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş prüzleri gidererek transferi mutlu sonla noktaladı. Avrupa kulüplerininde radarında olan ancak tercihini Beşiktaş’tan yana kullanan Aboubakar’a 3.2 milyon Euro ödenecek. 24 yaşındaki başarılı futbolcunun bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 1 yıllığına Beşiktaş’lı yapacak imzayı atacak. Aboubakar’ın satın alma opsiyonu ise 10 milyon Euro olduğu belirtildi.

Barcelona’dan transfer edilen Adriano’nun daha ilk karşılaşmada sakatlanması Barcelona döneminde sık sık adela sakatlıkları çekme nedeniyle bu bölgeye sürpriz bir transfer yapıldı. İnter’de Mancini’nin görevden alınmasından sonra yeni hocasının gözüne giremeyen Caner Erkin kendisini 1 yıllık Beşiktaş’lı yapacak teklife evet dedi. Caner Erkin ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi teknik patron Şenol Güneş’inde onayını aldıktan sonra Caner Erkin’e imza attıracak.


NASRİ’DE GELİYOR

Transfer sezonunun suskun takımı Beşiktaş son anlarda büyük bir atağa kalkarak transfer bombalarını patlamayı başardı. Uzun süredir ilgilenilen Samir Nasri ile her konuda anlaşılırken İngiliz kulübü M.City ve Samir Nasri ile her konuda anlaşıldı. Samir Nasri’de çok ufak prüzlerin olduğu bu prüzlerin giderilmesi sonrasında Nasri’nin siyah beyazlı takımın kadrosuna katılacağı belirtildi. Alınan bilgilere göre Nasri’nin bugün İstanbul’a gelip sağlık kontrollerinin ardından kendisini Beşiktaş’lı yapacak sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 27.08.2016 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.