03 Kasım 2015 Salı 20:02
Beşiktaş'da Quaresma sakatlandı

Portekizli yıldız dünkü idmanı yarıda bıraktı. Sol arka adalesinde zorlanma olan Quaresma'nın son durumu bugün yapılacak olan kontrollerin ardından netlik kazanacak

Beşiktaş'ta tüm gözler perşembe günü oynanacak Lokomotiv Moskova maçına çevrilirken, siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın sakatlığı büyük şok yarattı... Kara Kartal'ın tecrübeli oyuncusu, dün akşam Ümraniye'de yapılan çift kale maç sırasında orta yaparken sakatlık geçirdi. Sol arka adalesinde zorlanma hisseden Quaresma, önce maça devam etmek istedi. Ancak adım atmakta zorlandığını hissedince kenara gelerek sağlık ekibine durumu anlattı. Yapılan kontrolün ardından Quaresma'nın devam etmesi sakıncalı görülürken, arka adalesinde zorlanma tespit edilen Portekizli oyuncu çalışmayı bıraktı ve soyunma odasının yolunu tuttu. Quaresma'nın bugün yapılacak olan detaylı kontrolün ardından, perşembe günü oynanacak Lokomotiv Moskova maçında forma giyip giyemeyeceğine karar verilecek. 

BEŞİKTAŞ BENİM EVİM 
Bu arada Quaresma, kulübün resmi dergisinde Yavru Kartallar'ın sorularını yanıtladı. Çocukluğundan bu yana sadece futbolcu olmayı hayal ettiğini ve bu hayal doğrultusunda çalıştığını belirten Portekizli yıldız, "Beşiktaş benim evim gibi. Burada kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Sezon başında teklif geldiğinde çok mutlu oldum ve teklifi hemen kabul ettim. Beşiktaş'ın taraftarlarının benim gönlümde her zaman farklı bir yeri var. Hem ilk dönemde hem de bu dönemimde taraftarlarımızın bana karşı göstermiş olduğu ilgiyi hayatım boyunca unutamam" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 03.11.2015 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.