13 Haziran 2016 Pazartesi 13:03
Beşiktaş'ın Yeni Sezon Formaları Taraftarla Buluşuyor

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2016-2017 sezonunda giyeceği formalar, kısa bir süre sonra satışa çıkıyor.

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, Beşiktaş'ın Türkiye'deki ilk spor kulübü olmasından hareketle, "Önce Biz Vardık" olarak belirlendi.

Formaların üretici firma Adidas tarafından, 2016-2017 sezonu Beşiktaş formalarınının 16 Haziran Perşembe günü Adidas yetkili satış noktaları ile resmi internet sitesi ve Kartal Yuvası mağazaları ile kartalyuvasi.com.tr adresinden satışa sunulacağı açıklandı. Siyah beyazlıların yeni sezon için belirlediği 3 formanın genel özellikleri şöyle:

İç Saha Forması: Beşiktaş'ın iç saha formasının tasarımında, kulübün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalındı. Forma, ince çizgili ön paneli ile hem nostaljik, hem de eskimeyen kolej modasına referansla modern bir görünüme sahip.

Deplasman Forması: Geçmiş yıllarda Beşiktaşlı taraftarların büyük beğenisini toplayan siyah "nostalji forma', 2016-2017 sezonunda taraftarlarla yeniden buluşacak. Siyah beyazlı takımın, 1940'larda sahaya çıktığı ve ilerleyen yıllarda da farklı biçimlerde tekrar üretilen bu formanın kadınlara özel versiyonunun da bulunduğu belirtildi.

3. Forma: Beşiktaş Kulübü'nün, 2016-2017 sezonu için 3. forma olarak ise bir yıllık aradan sonra koyu kırmızı tonlarını kullandığı görüldü.

Beşiktaş'ın yeni sezon formalarında yetişkin modellerinin 155 TL, çocuk modellerinin ise 115TL'lik fiyattan satışa sunulacağı açıklandı.

Beşiktaş’ın Yeni Sezon Formaları Taraftarla Buluşuyor

Beşiktaş’ın Yeni Sezon Formaları Taraftarla Buluşuyor

Beşiktaş’ın Yeni Sezon Formaları Taraftarla Buluşuyor

Son Güncelleme: 13.06.2016 13:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.