30 Mart 2016 Çarşamba 12:18
Beşiktaş'tan Beylerbeyi'ne gol yağmuru ! Maçın özeti

Beşiktaş, milli takımlar için verilen arada hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, dün de Nevzat Demir Tesisleri'nde ekiplerinden Beylerbeyispor'u 6-0 gibi farklı bir skorla yendi. Beşiktaş'ın gollerini Jose Sosa (2), Hamza Küçükköylü (2), Mustafa Pektemek ve Tolgay Arslan attı. Beşiktaş maça kalede Günay Güvenç, defans dörtlüsünde Serdar Kurtuluş, Delgado, Marcelo, Tosic, orta sahada Tolgay, Beck, Necip, Sosa ve Hamza Küçükköylü, ileri uçta ise Mustafa Pektemek 11'i ile başladı. Kaan Baysal, Sezer Yıldırım, Hamza Küçükköylü ve Yusuf Oyit sonradan oyuna dahil oldu.

Hamza'dan 2 maçta 3 gol 
Çaykur Rize maçında da rakip fileleri havalandıran siyah-beyazlıların genç oyuncusu Hamza Küçükköylü 41. dakikada oyuna dahil olmasına rağmen attığı gollerle büyük beğeni topladı. Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Tolgay Arslan attığı 1 gol ve yaptığı 3 asistle maça damga vuran isimlerden birisi oldu. Beşiktaş'ın bu sene formda ismi Arjantinli yıldız Sosa'da attığı 2 golle büyük alkış topladı.

Mustafa Pektemek 2. golünü attı
Bu sezon ligde iki, kupada 7 ve Avrupa Ligi'nde 1 maç olmak üzere resmi maçlarda toplam 361 dakika forma şansı bulan Mustafa Pektemek, tek golünü kupada Sivas Belediye'ye atmıştı. Mustafa dün futboluyla hazır olduğunu gösterdi.

Son Güncelleme: 30.03.2016 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.