28 Ocak 2016 Perşembe 12:15
Beşiktaş'tan flaş KAP kararı


Beşiktaş, yapacağı futbolcu transferlerinin ücretlerini artık paylaşmayacak. Siyah-Beyazlılar'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şöyle:

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 2016/03 sayılı kararı uyarınca, Şirketimiz içsel bilgilerinin kamuya açıklanmasına ilişkin uygulamaların gözden geçirilmesi neticesinde; yapılan işlemlerin sermaye piyasası aracının değerine, fiyatına ve yatırımcıların yatırım kararlarına olası etkileri gözönüne alınarak, futbolcu transfer bedelleri, futbolcu kiralama bedelleri ve futbolcu ücretleri vb. konularda yapılacak açıklamalarda bir önemlilik eşiği tespit edilmesine ve bu bağlamda karar tarihi itibariyle, önemlilik eşiğinin, Kurul özel durum açıklamaları rehberi çerçevesinde Şirketimizin kamuya açıklanan son bilançosundaki maddi duran varlıklarının toplam net değerinin en az %25'i veya aktif toplamının en az %10'u olarak belirlenmesine karar verilmiştir.

Bilindiği gibi Fenerbahçe de aynı şekilde futbolcu transferlerinde ücretleri KAP'a bildirmiyor.

Son Güncelleme: 28.01.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.