05 Ağustos 2015 Çarşamba 20:20
Bitlis'li atletlerin başarısı

BİTLİS - Bitlis Milli Takım Atletizm Antrenörü Fadıl Kara, Antalya'nın Akseki ilçesinde düzenlenin 8. Aroma Akseki Dağ Koşusu Milli Takım Seçmelerinde, Ferhat Bozkurt'un başarı sağladığını söyledi.

Kara, yaptığı açıklamada, seçmelerde Bozkurt'un, Bitlis ve Türkiye adına büyük başarılara imza attığını belirtti.

Yıllardır atletizm antrenörü olarak görev yaptığını ve çok sayıda başarılı sporcu yetiştirdiğini bildiren Kara, şöyle konuştu:

"1 Ağustos'ta Akseki'de yapılan Milli Takım Genç Erkek Seçmelerinde, Bitlisli atlet Ferhat Bozkurt büyük başarı etti. Bozkurt, İngiltere'nin başkenti Londra'da 19 Eylül'de düzenlenecek olan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda, ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. Bu yılki hedefimiz Londra'dan dünya birinciliği getirmektir. Ayrıca 17 Temmuz'da İsveç'te düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda sporcumuz Ömer Oti, 3 dakika 45 saniyeyle hem kendi rekorunu kırmış, hem de Avrupa 4'üncüsü olmuştu. Bu sporcumuzun bir aylık kamp giderlerini karşılayan Bitlisli iş adamımız Hasan Dalkıran'a da teşekkür ediyorum. Başarılarından dolayı, Bozkurt ve Oti ile gurur duyuyorum."

Bitlis'li atletlerin başarısı

Son Güncelleme: 05.08.2015 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.