09 Haziran 2014 Pazartesi 22:49
Bizim Halı Sahamız Projesi Kapsamında Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Ağrı'nın Patnos Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen “Bizim Halı Sahamız” projesi kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

 

14 takımın katıldığı turnuva, Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından yaptırılan halı saha tesisinde düzenlendi. Yapılan turnuvada elemeli tek maç usulüyle oynanan maçlarda finale yükselen Süphan Ortaokulu ile Vali Yusuf Yavaşcan Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşma, Süphan Ortaokulunun 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşma sonrasında kısa bir konuşma yapan Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, futbolun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunun önemine değindi. Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden Kaymakam Yılmaz, ayrıca SODES tarafından bu güne kadar ilçede çok sayıda projeler üretildiğini bu projeler sayesinde çok sayıda öğrencinin ihtiyacın cevap verdiğini söyledi. Kaymakam Yılmaz, koordinasyon biriminde çalışanlarada katkılarından ve hizmetlerinden dolay teşekkür etti.

 

Düzenlenen programa Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, İlçe Müftüsü Abdulvehap Şakrak, Yazı İşleri Müdürü Sıraç Doğan, Özel İdare Müdürü Gündoğdu KIsa Patnos Gazeteciler Derneği Başkanı Faruk Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Turnuvada birinci, Süphan Ortaokulu, ikinci Vali Yusuf Yavaşcan, üçüncü Atatürk Ortaokulu olurken, kızlarda ise 75 Yıl Ortaokulu birinci, Atatürk Ortaokulu ikinci oldu. Dereceye giren takımlara Kupaları ilçe Protokolü tarafından verildi.

program verilen kokteyle sona erdi.









Son Güncelleme: 09.06.2014 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.