15 Mart 2016 Salı 19:27
Braga Fenerbahçe ne zaman? Fenerbahçe'nin Kadrosu Belli Oldu !


Sarı-Lacivertli takım, 10 Mart Perşembe günü evinde konuk ettiği Braga'yı 1-0'lık skorla yenmişti. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Braga'yı Mehmet Topal'ın golüyle 1-0 mağlup etti. Mehmet Topal'ın 82. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa'daki yenilmezlik serisini 8 maça çıkarttı ve perşembe günü oynanacak rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı.

BRAGA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

 Braga ile Fenerbahçe arasında Portekiz'de oynanacak rövanş maçını Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek yönetecek.

Portekiz'in Braga şehrindeki Estadio Municipal de Braga Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak olan karşılaşmada Tomislav Petrovic ve Miro Grgic’in yardımcı hakemler olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Goran Pataki. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
FENERBAHÇE, BRAGA MAÇINA HAZIRLANIYOR
Sarı-Lacivertli takım, deplasmanda oynayacağı Braga maçının hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerinde bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Kayserispor maçında görev alan oyuncular, takımdan ayrı, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas organizasyonları ile sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.
Lazar Markovic, takımdan ayrı özel program dâhilinde yaptığı çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Son Güncelleme: 15.03.2016 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.