25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:39
Bruma Devam Dedi...

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de yaşanan darbe girişimi ve terör saldırıları sebebiyle sokağa çıkmaya korktuğunu, bu nedenle ayrılmak istediğini duyuran Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Bruma, Sarı-Kırmızılı kulüpteki geleceğine dair yeni bir açıklama yaptı.

Portekizli kanat oyuncusu, "Kafam rahat, Galatasaray'da devam ediyorum" ifadesini kullandı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç futbolcu şöyle konuştu:

Euro 2016’da neler hissettin? Portekiz’in şampiyon olacağını bekler miydin?

Evet bekliyordum. Çünkü futbolda her şey olabilir. Çok iyi performans gösterdiler. İyi oynadılar. Tabii Euro 2016’yı kazanmak bizi ülke olarak çok mutlu etti, çok önemli bir başarı oldu. Bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum.
Portekiz Milli Takımı’nda en çok dikkatini çeken oyuncular kimlerdi?

Ronaldo, Nani ve Quaresma!

Teknik direktör Fernando Santos’un takıma sıkıcı futbol oynattığı yönünde eleştiriler yapıldı. Sen buna katılıyor musun?

Herkes yorum yapma özgürlüğüne sahip. Ancak sonuçta baktığınızda bir tane şampiyon var, o da Portekiz...

Tüm alt yaş kategorilerinde oynamış bir oyuncu olarak Euro 2016’da oynayamadığın için teknik direktöre karşı öfkeli misin? Önümüzdeki turnuvalarda seni takımda görebilecek miyiz?

Teknik direktörümüze karşı öfkeli olma lüksüm yok. Herkes milli takıma gitmek istiyor, milli takım için mücadele etmek istiyor. Ama onun da seçebileceği bir sayı var. Elbette önümüzdeki turnuvalara gitmek istiyorum. Bunun da yolu kulüpte iyi performans göstermekten geçiyor. Bu yüzden burada en iyi şekilde performans sergilemem gerek.

U-20 Dünya Kupası’nda birlikte yıldızlaştığınız Paul Pogba’nın dünyanın en pahalı oyuncusu olma ihtimali hakkında ne düşünüyorsun?

Pogba çok iyi bir oyuncu. Kendisine karşı da alt yaş kategorilerinde daha önce forma giydim. Umarım transfer olacağı yeni takımında da başarılı olur.

Hamza Hamzaoğlu senin için “Aslında özel bir oyuncu ama henüz gerekli olgunluğa erişemedi” demişti. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? İki sezon önce durum bu muydu gerçekten?

Hamza hocanın böyle şeyler söylemesi normal. Benim gibi genç bir oyuncunun sürekli olgunlaşması, gelişmesi gerekiyor. Tabii bu yorum iki sezon önce yapıldı. Aradan da belli bir zaman geçti ama şu an hâlâ genç bir oyuncuyum ve hâlâ çok çalışmam gerekiyor.
Real Sociedad deneyimi sana ne kazandırdı? La Liga’da neler öğrendin?

Real Sociedad’da da, La Liga’da da çok önemli tecrübeler kazandım. Futbol anlamında da, kişilik anlamında da... Saha içi, saha dışı çok önemli deneyimlerim oldu. Şimdi onların üzerine koyarak daha iyi şeyler yapmak istiyorum.

Sociedad’da kendini geliştirdiğini görüyoruz. Solda oynaman bunda etkili oldu mu?

Benim için en önemlisi ilk 11’e girip, formayı giyip, takım için en iyi şekilde mücadele edebilmek. Hem sağ kanatta hem sol kanatta aynı mücadeleyi gösterebiliyorum ama illa nerede oynamak istediğimi sorarsanız, sol kanat diyebilirim. Burada daha etkili olduğumu düşünüyorum.
 

Son Güncelleme: 25.07.2016 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.