27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:56
Bruma Sınırları Zorluyor!

Yeni sezon hazırlıklarına sürdüren Galatasaray, Danimarka'da oynadığı hazırlık maçında Aarhus'u 3-1 mağlup etti. Sarıkırmızılılar25. dakikada Hakan Balta'nın ters vuruşuyla geriye düştü. Hazırlık maçlarında göz kamaştıran Bruma, önce 38'de resital yaparak attığı golle eşitliği getirdi, 53'te Dzemaili'nin getirdiği topta sağ ayak içi plaseyle Aslan'ı öne geçirdi. 89'da ise Sinan Gümüş, Yasin'e golü boş kaleye attırdı: 3-1. Sarı-kırmızılılar, 30 Temmuz'da İsveç'te Manchester United ile oynayacak.

SOSYAL MEDYAYI DA SALLADI
@gsokankosegs Rüzgarın oğlu Bruma rüzgar gibi geliyor
@DocDrBahriNuru Bruma'nın hazırlık maçlarındaki performansı umut verici artık patlamanı yap be kara çocuk..o sene bu sene
@mehmetgocmen00 Sonunda be Bruma kendini buldu. İnşallah bi sakatlık yaşamazsa uzun yıllar Galatasaray'a hizmet eder
@ersinbalkis Bruma Barcelona'da oynasa 60 milyon Euro ederdi. İnşallah Yönetim PSV gibi ucuz takımlara vermez
@YCANIM5 Bruma'yı satan Bruma'yla gider
@ymelikkoc Yönetim Bruma'yı kaybetmemeli bu çocuğun değerini bilmeli. Çok iyi işler yapacak

RİEKERİNK: HEP AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUZ
G.Saray Teknik Direktörü Riekerink yaptığı açıklamada "İdmanlarda yaptığımız şeyleri maçta görmek sevindirici. Kampa gelmeyen 4 oyuncu ile ilgili bir seçim yaptık ve artık odaklanmamız gereken konu bu değil. Hep aynı şeyi söylüyoruz. Defansif orta saha ve forvet istiyoruz. Umarım kısa zamanda iyi haberleri veririz" ifadesini kullandı.

NASIL OYNADILAR?
BRUMA: Yeşilçam filmlerindeki "Hani fakir ama gururlu bir genç vardı" diyen karakterler gibi. Galatasaray, yeni 'başrol oyuncusunu' tutabilir ve o da performansını lige yansıtırsa eski yazılar arşivden çıkartılır.
HAMİT: Galatasaray'ın bir başka yeni transferi. Yine orta sahada oyun zekasıyla farkını gösterdi. Sakatlanmazsa 4. yıldızın alındığı sezondaki etkiyi yapabilir.
SNEİJDER: Takımı maestro gibi yönetti. Fizik olarak da her geçen maç üstüne koyuyor.
CHEDJOU: Rakiple bire bir kaldığında G.Saray taraftarı gözünü kapatıyor. Bu formuyla ideal defans ikilisinde yeri yok.
DZEMAİLİ: 4-3-3'te sağ içte rol alan İsviçreli ikinci gole katkı verdi ama yine tempodan uzaktı. O pozisyon için Riekerink transfer talebinden vazgeçmemeli.

Son Güncelleme: 27.07.2016 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.