20 Ocak 2016 Çarşamba 19:33
Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'na Doğru

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 22-24 Ocak tarihlerinde kentte düzenlenecek Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Kentteki bir kafede düzenlenen toplantıda konuşan Sekmen, göreve geldiğinde Erzurum'u bir olimpiyat şehri haline getireceklerinin sözünü verdiğini hatırlattı.

Erzurum'un bu güne kadar birçok şampiyonaya ev sahipliği yaptığını ifade eden Sekmen, şöyle konuştu:

"Erzurum'u bir olimpiyat şehri haline getirmek için emin adımlarla ilerliyoruz. Sporun ülke genelinde gelişmesine katkımız devam ediyor. Bu sportif faaliyetler kentimizin ekonomisine, turizmine büyük katkı sağlayacak. Her türlü spora ev sahipliği yaptık. Şimdi de judo şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz. 78 ilden 600 sporcu ve 200 antrenörün katılım sağlayacağı judo şampiyonası 22-24 Ocak tarihlerinde Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda düzenlenecek. Erzurum'dan 10 sporcu bu müsabakaya katılarak ilimizi temsil edecek."

Sekmen, 22-26 Ocak tarihlerinde Uzundere ve Tortum ilçelerinde 2. Uluslararası Buz Tırmanış Festivali'nin de düzenleneceğini bildirdi.

Bu yıl tırmanışın ikincisinin düzenleneceğini belirten Sekmen, "Buz tırmanış festivalimize 10 ülkeden katılım var. Geçen yıl 18 ülkeden katılım olmuştu. İnşallah bu festival şehrimizin tanıtılmasına büyük katkı sağlayacaktır. Federasyonlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 20.01.2016 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.