30 Nisan 2016 Cumartesi 20:58
Büyükşehir Belediye Erzurumspor 2. Lig'de

ERZURUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta bitime 1 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi garantileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin son maçında konuk ettiği Turgutluspor'u 4-2 mağlup etti.

Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip, müsabakadan 4-2 galip ayrıldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu sonuçla ligi 71 puanla zirvede bitirdi.

Futbolcular, karşılaşmanın ardından yaşadıkları sevinci daha sonra taraftarlarıyla paylaştı.


- Kupa töreni

Müsabakanın ardından mehteran ekibi sahada gösteri yaptı, futbolcular ve il protokolü stadı gezerek taraftarı selamladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst verdi. Kupayı kaldırarak sevinç gösterisinde bulunan futbolcular ve teknik heyet, daha sonra kupayla statta tur attı.

Müsabakayı, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Orhan Deligöz, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir ve Mustafa Ilıcalı da izledi.

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.