17 Ağustos 2015 Pazartesi 11:38
Dante, Galatasaray'a önerildi

Sarı-Kırmızılı yönetimin de başarılı isim için temaslara, Hamza hocanın kararı sonrasında başlayabileceği konuşuluyor.

 

sezonda hem ligde hem de Avrupa’da önemli başarılar elde etmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar’ın, transfer konusunda gündemine son olarak dünyaca ünlü bir yıldızı aldığı ortaya çıktı.

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in yollarını ayırmayı planladığı Brezilyalı stoper Dante’nin, menacerler aracılığıyla Galatasaray’a önerildiği ve yönetimin de bu oyuncuya sıcak baktığı öğrenildi. Teknik direktör Pep Guardiola’nın takımdaki yerini Mehdi Benatia’ya verdiği tecrübeli futbolcunun da, daha fazla forma giyebileceği bir ekibin parçası olmak istediği bildirildi. Son olarak Bayern’in geçen hafta Bundesliga’da karşı karşıya geldiği Hamburg mücadelesinin kadrosunda yer almayan 31 yaşındaki oyuncu için kulübünün, düşük bir bonservis bedeli istediği konuşuluyor.

Hamza hoca karar verecek

Yönetimin transferine olumlu yaklaştığı başarılı futbolcu için son kararı, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği öğrenildi. Bu hafta içinde kulübün transfer gündemiyle ilgili olarak Hamzaoğlu’yla toplantı yapacak olan Başkan Dursun Özbek’in; bu görüşme sonrasında Dante’yle ilgili olarak kararını vereceği ifade edildi.

 

 

Son Güncelleme: 17.08.2015 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.