22 Temmuz 2016 Cuma 16:08
Darbeciler Vodafone Arena'da!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı. 

"Stadyumda hasar var"

Ajanslara geçilen, Vodafone Arena'nın güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği iniş görüntüleri sonrası Siyah-Beyazlılar büyük şok yaşamıştı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Vodafone Arena'dan sorumlu yönetici Umut Güner, stadyumda hasar oluştuğunu söyledi. 

Güner, "Vodafone Arena'ya helikopterin inmesi sonrasında sahanın çiminde bozulmalar oldu. İçeriye giren askerler kapıları da kırdılar. Olayın ardından hasar tespit çalışmalarını yaptık ve gerekli onarımlara başladık" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 22.07.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.