21 Ocak 2017 Cumartesi 11:26
Dick Advocaat ve yardımcıları günlerdir Başakşehir'i yıkım planı ?

 Fenerbahçe'nin eski kaptanının kolay sinirlenmesi ve takımınında bundan etkilenmesinden yararlanmak isteyen Hollandalı teknik adam Emre için Zlatan Ibrahimovic tuzağı hazırladı. Ozan Tufan ve Josef De Souza'dan Emre'ye tatlı sert oynamaları ve gerektiği zaman faul yapmaktan çekinmemeleri ve oyunun içinde kalarak sinirlendirmeleri talimatını verdi.

ADVOCAAT'TAN KARAVEV VE ALPER'E VISCA UYARISI GELDİ

Emre gibi Başakşehir'in en etkili ismi olan Edin Visca içinde planlar düşünen Dick Advocaat zorlu maç öncesinde Alper Potuk, Alex Karavev ve Hasan Ali Kaldırım'la bir görüşme yaptı.

Volkan Şen'in yokluğunda kime forma vereceğine henüz karar vermediğini söyleyen Hollandalı teknik adam Alper ve Karavaev'e, "kime forma verirsem vereyim Visca'nın karşısına Hasan Ali'den önce o çıkacak" diye uyarılar yaptı.

Son Güncelleme: 21.01.2017 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.