06 Aralık 2016 Salı 13:04
Dick Advocaat'tan takıma: Turu Geçmeyi Aklınızdan silin !

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Kanarya’da bu zorlu deplasman öncesi puan durumundaki avantaj büyük önem teşkil etse de Samandıra’da bu durumun tamamen unutulması gerektiğini düşünen bir isim var... 

Fenerbahçe’nin Hollanda’da Feyenoord’a 1 farklı kaybetse dahi gruptan çıkacak olması kağıt üzerinde büyük bir avantaj olsa da kurt teknik adam Dick Advocaat, bu konunun futbolcuların kafasından tamamen çıkarılması konusunda adeta seferberlik ilan etti.

‘MASADA AVANTAJ SAHADA DEZAVANTAJ’
Hollandalı teknik adam tüm teknik heyete bu konuda direktif verirken, mevcut durumun kağıt üzerinde büyük bir avantaj oluşturduğunu fakat futbolcularının sahaya bu avantajı düşünerek çıkmalarının büyük bir dezavantaj yaratacağını belirtti.

Advocaat, “Biz sahaya ‘yenilgi bile bize yetiyor’ düşüncesiyle çıkarsak rakibin saldırgan oyununa karşılık veremeyiz. Biz kendi planımızı uygulayacağız. Kazanmak bizim liderliğimizi garantilememizi sağlar. Bu da sonraki turda avantaj yaratır. Ayrıca atacağımız 1 gol bile işimizi çok kolaylaştırır. Rakibin moralini alaşağı eder. İşte bu yüzden herkes kafasından
averajın getirdiği avantajı silmeli” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 06.12.2016 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.