07 Ocak 2019 Pazartesi 19:44
Domagoj Vida'ya İngiltere'nin Köklü Kulübü Talip Oldu

İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham'da teknik direktör Pellegrini, ara transfer döneminde Beşiktaşlı futbolcu Domagoj Vida'nın mutlaka transfer edilmesini istedi.

YÖNETİM SICAK BAKMIYOR

İngiliz basınında Daily Express'in haberine göre, West Ham United Teknik Direktörü Pellegrini savunma hattını güçlendirmeleri gerektiğini söyleyerek yönetimle yaptığı görüşmede Beşiktaş'tan Vida'nın transfer edilmesini istedi. Daha önce Monaco'nun da talip olduğu Hırvat futbolcuyu siyah beyazlı yönetim 10 milyon eurodan aşağı satmayı kabul etmezken, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Beşiktaş yönetimi de şu anda Vida'yı satmaya sıcak bakmıyor.

DİNAMO KİEV'DEN BEDELSİZ TRANSFER EDİLDİ

Geçen sezon devre arası transfer döneminde Dinamo Kiev'den bedelsiz transfer edilen Domagoj Vida, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 22 maçta 1884 dakika performas gösterdi. Gol ya da asist katkısı bulunmayan Hırvat stoperin Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 29 yaşındaki defans oyuncusu yaz döneminde Dünya Kupasında milli takımın değişmez ismi olarak dikkat çekmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.