14 Ocak 2016 Perşembe 15:36
Donk: Biz Galatasaray'ız bu farkı kapatırız

 

G.SARAY’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ryan Donk, Beşiktaş ile aralarındaki 11 puanlık farka rağmen, “Nereden baktığınız önemli. Geriden takip etmek önde gitmekten bazen daha iyidir. G.Saray her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Bence bu fark kapanır. Söz veriyorum şampiyon olursak rap şarkısı söyleyeceğim” dedi.Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Donk, “G.Saray’a imza atmadan önce “Wesley bana ‘gel’ dedi. ‘Çünkü bu kulüp çok büyük’ dedi. ‘Burada hayallerini gerçekleştirebilirsin’ dedi. Ben de geldim” şeklinde konuştu. Ryan Donk’un diger açıklamaları ise şöyle...

“TERİM’DEN TEKLİF GELİRSE ONUR DUYARIM’”

 - Felipe Melo çok büyük işler yaptı. Herkes ona büyük saygı gösterdi. Bu kulüp için ne yaptığı ortada. Ben de ona saygı duyuyorum. O şu an aramızda değil. Onun yerinde artık ben varım. Amacım oynayacağım bütün maçlarda yüzde yüzümü vermek.

- Felipe Melo ile kıyaslanamam ama katkı sağlamak isterim. Burada olmak üstümde baskı hissettirmiyor.

- İstanbul’u trafiği dışında çok seviyorum. Bu ülkeyi çok seviyorum. Fatih Terim’den bana milli takım için teklif gelirse büyük onur duyarım. Ama ben beş yılımı hâlâ doldurmadım. O yüzden oynayamam. Daha teklif gelmedi ama gelirse onur duyarım. Ve o zaman düşünürüm.

‘SADECE TUVALETTE RAHATTIM!’

- UEFA Avrupa Ligi’nde hem bizi hem rakipleri zorlu maçlar bekliyor. Avrupa’da attığımız ve yediğimiz gollere dikkat etmek gerekiyor. Üst turlara gidebilecek kaliteye sahip kaliteli takımız.

- Transfer döneminde bana bir sürü telefonlar geliyordu. Saat başı beş kez beni arıyorlardı. Bankada, alışverişte herkes beni transfer için arıyordu. Sadece tuvalette rahat ediyordum, çünkü telefonumu yanıma almıyordum.

- İki mevkide oynayabiliyorum. Benim tercihim ön libero. Orada daha çok topla oynamayı seviyorum. Stoper de oynarım, karar hocamın...

ASLAN GOLCÜ ARIYOR!

Aslan’ın bir sıkıntısı var! 11 puan geride kaldığı zirve yarışında arayı kapatmak isteyen G.Saray, final niteliği taşıyan 17 maçın ilkinde Sivasspor’un karşısına çıkacak. Bu kritik maç öncesi takımda golcü enflasyonu yaşanıyor!
Umut: Karşıyaka maçına burnundaki kırık nedeniyle 2 gün boyunca antrenman yapamadan çıktı. TT Arena’daki son maçta ‘Dışarı’ diye bağırılarak protesto edilen Umut’un bu baskı altında nasıl oynayacağı merak konusu...

SiNAN KUPADA ISINIYOR

Burak Yılmaz: Yüzde 100 hazır olmadan oynamayacak. Osmanlı maçına yetişebilir. Sinan Gümüş: Tecrübe eksikliği kupa maçları ile ortadan kaldırılmaya çalışılıyor.

Son Güncelleme: 14.01.2016 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.