23 Aralık 2015 Çarşamba 15:23
Donk G.Saray'da, Chedjou Kasımpaşa'da olsaydı...

Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde: 

"Chedjou'yu almaya çalışırlardı"

O bölgede Galatasaray'da oynamakla Kasımpaşa'da oynamak aynı değil. Kasımpaşa'da çok daha özgürsünüz. Muhtemelen transfer bitti. Kasımpaşa yönetimi anlık karar da verebilir, belli de olmaz. Ancak transfer gerçekleşirse tabii ki katkı sağlar. Umut'un takas olup olamayacağı Burak'ın durumuna bağlı. Ondan gelen haberler de çok parlak gözükmüyor. Lazio maçına yetişir mi, yetişmez mi o da belli değil. 

"Her şeyi de bozabilirsin"

Mustafa Denizli iki yönlü işi yapacak oyuncu arıyor. Hücuma da katkı yapacak oyuncu istiyor. Bu olursa da önden kimi keseceksiniz. podolski olmaz. Oyununun tamamında yok ama katkı yaptığında da büyük iş yapıyor. Sneijder'i nasıl keseceksin. Oradaki seçimler, aritmatik çok diken üstünde. Bir şeyi düzelteyim derken her şeyi bozabilirsin. 

"Kupada artık eleme usulüne dönmek lazım"

Kupada neden grupalr yaratıldı? Maç sayısını çoğaltmak ve 4 büyüklerin fazla maç yapmasını sağlamak için... Bu da değeri artırır. Peki sonuçta ne oldu? Kupa maçları zul oldu. Artık kontratlar kupa maçlarına göre yapılacak. Maç başılar burada sayılmayacak. Dolayısıyla oyuncular kupada oynamak istemeyecekler. Bu da kaliteyi düşürecek. Onun için bundan sonra bu işi eleme usulüne bağlamak gerek. Galatasaray'ın bugün maçı var. Kim izleyecek? Heyecan var mı? Ama eleme olsa izlersin. Lig sıralamasında altta olanın sahasında oynansın, biz de keyifle, eğlenerek izleyelim. 

Van Persie birinci forvet mi?

Van Persie ritme girdiği anda Diego'nun oyunu değişir. Ancak Pereira 'Fiziken hazır değil' diye düşünüyor. İkinci yarı 'Birinci forvet olacak' diyor. Bu konuda kafalar açıkçası karışık. 

Jose Sosa'nın performansı...

Eylül sonu ya da Ekim başıydı. Şenol Güneş Sosa'nın profesyonelliğiyle ilgili övgü dolu bir röportaj verdiğini ahtırlıyorum. Onu örnek olarak gösterdiğini hatırlıyorum. Sosa'nın performansında da yükseliş var. Şenol hocanın onu oyundan çıkarıyor olması onu beğenmiyor demek değildi zaten...

Osmanlı Stadı'nın zemini...

Ülkede sürekli bir inşaat durumu var. Orada bile yeşil alanlar, havuzlar öne çıkarılıyor. Bir tek statlarda yok. Bunlar kimsenin dert etmemesinden dolayı oluyor. Şenol hoca dert etmiş... Osmanlıspor'da da hoca dert edecek ve 'Bu iş burada olmaz' diyecek. Sen oradaki yöneticiye bunu dersen adam ne diyecek? Bu çok pahalı da değil. En ucuz oyuncunun maliyetine oluyor bunlar...

Son Güncelleme: 23.12.2015 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.