24 Mayıs 2015 Pazar 11:59
Elazığspor-Antalyaspor Maçının ardından

 ELAZIĞ- PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, "Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Herkes tatile moralli bir şekilde gidecek" dedi.

Bektaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sezonun son maçını galibiyetle bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Takım olarak her hangi bir iddiaları olmadığı ve küme düşmemeyi garantiledikleri için bu maçta da genç futbolculara yer vererek, onları izleme şansı bulduğunu ifade eden Bektaş, şöyle konuştu:

"3-1 galip geldik. Benim için önemli olan bütün gençlere şans verebilip onları görmekti ve buda gerçekleşti. Belki Antalyaspor play-off'u garantilememiş gelse bu fırsatı yakalayamayacaktık. Çünkü öyle iddialı bir maçta bütün gençleri sürdüğün zaman insanlar şaibe filan olduğun düşünür. Çok şükür öyle bir şey de yaşanmadı. Onlarda oynama fırsatı buldu. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Herkes tatile moralli bir şekilde gidecek."

Bektaş, 30 Haziran gibi Bolu'da kampa gireceklerini sözlerine ekledi. 

- Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise play-off'u garantiledikleri için maçta genç oyunculara forma şansı verdiklerini söyledi.

Elazığspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ettiği ifade eden Göksu, "Bizim bundan sonra hedefimiz play-off'dan 3. olarak çıkmak. İnşallah onuda futbolcu kardeşlerimizin üstün gayreti ile mutlaka elde edeceğiz diye düşünüyorum" dedi.

Elazığspor-Antalyaspor Maçının ardından

Elazığspor-Antalyaspor Maçının ardından

Son Güncelleme: 24.05.2015 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.