06 Eylül 2015 Pazar 13:32
Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş:

PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Balıkesirspor maçına ilişkin, "Oyun mantalitemizi ortaya koyarak, güzel bir galibiyet elde etmek istiyoruz" dedi.

Balıkesirspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren bordo-beyazlı ekibin teknik direktörü Bektaş, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Bektaş, lige milli maçlar nedeniyle ara verilmesinin, takıma sonradan katılan yerli ve yabancı oyuncularının form grafiğini yükseltmesi açısından olumlu olduğunu belirtti. 

Balıkesirspor maçına iki gündür çift idmanla hazırlandıklarını dile getiren Bektaş, "Balıkesirspor güçlü bir takım. Süper Lig'den düşmüş, iyi iskelete sahip bir ekip. Oynadığı futbolla göz dolduruyor. Rakibimizin gücünün farkındayız ama biz de Elazığspor olarak hiçbir takımdan çekinmiyoruz" diye konuştu. 

Elazığspor'un, Süper Lig'e layık bir takım olduğunu savunan teknik adam, bir üst lige yeniden çıkmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Bektaş, takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İstediğimiz futbolu sahaya yansıtmaya çalışan bir ekibiz. Geçen 3 maçta da bunu gösterdik. Çok şükür sakatımız yok. Futbol felsefemizde, mantalitemizde, stratejimizde hep galibiyet vardır. Rakibimiz de güçlü bir takım ama sonuçta ne olursa olsun, oyun mantalitemizi ortaya koyarak güzel bir galibiyet elde etmek istiyoruz. Tabii ki galibiyet için oynayacağız."

Son Güncelleme: 06.09.2015 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.