24 Temmuz 2017 Pazartesi 21:08
Elaziz Belediyespor'da Toplu İmza Töreni

TFF 3. Lig ekiplerinden Elaziz Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında anlaşmaya vardığı teknik adamlar ve 9 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren kulüp, teknik adamlar ve transfer edilen futbolcular için tesislerinde toplu imza töreni düzenledi.

Teknik sorumlu Hacı Arif Turgut ve yardımcı antrenör Ümit Hatipoğlu ile birer yıllık sözleşme imzalandı. Kaleciler Engin Olgun ve İbrahim Erbaş'ın yanı sıra İsmail Türkaslan, Doğancan Akkaya, Çağlayan Alpsatan, Furkan Dumlu, Muhammed Ali Aydın, Senat Sancak ve Volkan Serim iki yıllık mukaveleye imza attı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, imza töreninde yaptığı konuşmada, kulübü 2014 yılında sıfırdan kurduklarını, takımın ortaya koyduğu başarıyla önce Bölgesel Amatör Lig'e ve sonrasında TFF 3. Lig'e çıktığını söyledi.

Geçen yıl büyük bir şansızlık sonucu kulübün TFF 2. Lig'e yükselemediğini belirten Yanılmaz, ''Bu yıl hedefimiz şampiyonluktur. Play-off'a kalarak değil, direkt şampiyonluktur.'' ifadesini kullandı.

Yeni transferlerin takım için hayırlı olması temennisinde bulunan Yanılmaz, şöyle konuştu:

"Geçen sezon öyle maçları kaybettik ki, saçımızı başımızı yolsak yeridir. O maçları kaybederken de futbolcu arkadaşlar veya teknik heyet 'nasıl olsa önümüzde maçlarımız var, bu uzun süreçte açığı kapatırız' diye düşünmüşlerdi. Ancak bu böyle olmuyor. Dolayısıyla bu yıl ilk yarıda kendi varlığımızı hissettireceğiz ve işimizi ikinci yarıya bırakmayacağız. Onun için teknik heyet ve futbolcularımızdan ricam şudur: Her maçı final havasında oynamamız lazım. İlk maçtan başlayarak açık ara sonuçlarla galibiyetleri almamız lazım. Zaten bir müddet sonra bu gruptaki takımlar içinde çıkacak olan takımın rengi belli olur."

Kulüp, yeni sezon öncesi iç transfer çalışmaları kapsamında da Emrah Yollu, Okan Sarı, Ekrem Aydemir, Nihat Apaydın, Volkan Çekiç, Onur Anıl, Furkan Camcı ve Adnan Kızılgöz ile sözleşme yeniledi.

İmza törenine, Elaziz Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak ile kulüp yöneticileri de katıldı.

Son Güncelleme: 24.07.2017 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.