18 Haziran 2016 Cumartesi 22:08
Erzurumspor'un Olağanüstü Kongresi Yapıldı

ERZURUM (AA) - Olağanüstü kongreye giden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da kulüp başkanlığına Ali Demirhan yeniden seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1.Grupta şampiyon olup Spor Toto 2. Lige çıkan B. B. Erzurumspor'da olağanüstü kongre kararı alındı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye tek aday olarak giren Ali Demirhan, 255 oy alarak tekrar B.B. Erzurumspor'un başkanlığına seçildi.

Belirlenen yeni yönetimde, eski yönetimden bazı isimler listeye alınmadı.

Kongre sonrası belirlenen yeni yönetim kurulunun asil üyeleri Ali Demirhan, Zafer Aynalı, İbrahim Bulut, Mehmet Tan Özyapar, Murat Aslan, Celal Emrah Yüce, Tuncay Atasever, Uğur Yürekseven, Taner Tugay, Hayrettin Aydın, Kenan Sezer, Ethem Tanrıver, Savcı Kaya, Dilaver Yılmaz, Sefer Sani Gülcü, Yıldırım Hakan Oral, Şahin Kara, Vedat Aydın, Haki Baran, Osman Kaplan, İbrahim Hacıosmanoğulları, Mustafa Macit, Asim Uysal, Gökhan Yılmaz oldu.

Demirhan, teşekkür konuşmasında, hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirterek, "Şampiyon olduktan sonra hak etmediğimiz eleştirilere maruz kaldık. Erzurum'un bu hastalıktan bir an önce kurtulması gerekir. İyi şeyler yapan kişilere maalesef adil davranılmıyor" dedi.

- Takımı güçlendireceğiz

Bir üst lige çıkmalarının ardından transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Demirhan, şunları kaydetti:

"Galatasaray'ın eski futbolcusu ve milli futbolcu Engin Baytar, Kartalspor'un kaptanı Uğur Utlu ve Antalyaspor'dan Halil İbrahim Tuna. Bunların yanında 4 tane daha prensipte anlaşmaya vardığımız futbolcular var. Bunların yanı sıra Erzurumlular maddi anlamda bize daha fazla destek olmalı. SMS kampanyası başlattık ama maalesef şuana kadar gelen mesaj sayısı 5 bin 265 bu bizim camiamıza yakışmıyor."

Erzurumspor'un Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Erzurumspor'un Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Erzurumspor'un Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Erzurumspor'un Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.