30 Temmuz 2017 Pazar 14:30
Evkur Yeni Malatyaspor Düzce Kampından Ayrıldı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, Düzce Topuk Yaylası'nda yaptığı kampı tamamladı.

Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen kampın son antrenmanı, ısınma hareketleri ile başladı. Taktik çalışmalar gerçekleştiren sarı-siyahlı futbolcular, idmanı koşu ile sonlandırdı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci etap çalışmalarını bitirdiklerini söyledi.

Antrenmanlarda herhangi bir sakatlanma olmadığını ifade eden Sağlam, "Oyuncularımız çok yoğun bir tempoda, 3 hazırlık maçı da oynayarak kampı tamamladı. Fiziksel anlamda kendimizi geliştirdik ve taktik anlamda sistemle alakalı paylaşımlar yaptık. Hangi sistem ve felsefe ile oynayacağımızı anlattık, onlar da bu konuda kendilerini geliştirmeye çalıştı." diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, eksik bölgelere bir an önce transfer yapmaları gerektiğini aktararak, "Takım her geçen gün iyiye gidiyor fakat eksik olan mevkilerimize halen transfer yapamadık. Bir an önce eksik oyuncularımızın da transfer edilip bizimle çalışmalara katılması gerekiyor. Bu konuda birkaç gün içinde gelişme bekliyoruz. Önceliğimiz kadro kalitesini yükseltmek ve eksik olan mevkilere transferlerin yapılmasıdır." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Topuk Yaylası'ndaki kamp süresinde 3 hazırlık maçı yaptı. TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'u 2-0, TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'u 4-1 yenen Malatya temsilcisi, TFF 1. Lig temsilcisi Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Sarı-siyahlı takım, 4-5 Ağustos'ta Ankara'da düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'na katılacak.

Son Güncelleme: 30.07.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.