06 Haziran 2016 Pazartesi 18:08
Fatih Terim De Reklam Filminde Rol Alıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ve A Milli Takım'ın sponsorlarından Mercedes-Benz Türk, sponsorluğunun 20. yılını Fatih Terim ve milli takımlı reklam filmiyle kutluyor.

20 yıl boyunca milli takıma destek veren Mercedes-Benz Türk, reklamda Avrupa yolunda başarıya taşıdığı millilerin heyecanına, hayallerine ve sorumluluk duygularına yoldaşlık ediyor. 1996 yılından bu yana sponsorluk desteği sağladığı Türk Futbol Milli Takımı'na Frans'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde milli takım oyuncularının yer aldığı reklam filmiyle moral desteği verecek.

Mercedes-Benz'in yenilediği otobüsü Travego ile yolculuk eden milli takım oyuncularının kendilerine duyduğu güveni, her maçta yaşadıkları heyecanı, memleketi başarıya kavuşturma hayallerini ve memlekete karşı sorumluluk duygularını anlatan reklamda Volkan Babacan, Cenk Tosun, Şener Özbayraklı, Çağlar Söyüncü, Hakan Çalhanoğlu gibi milli oyuncuların yanı sıra Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim yer alıyor.

Reklamın sonunda Türk Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru Mercedes-Benz Türk'ün 20 yıldır millileri zafere taşıyan ve otomobil, hafif ticari araç, otobüs, kamyondan oluşan tüm ürün gamı sergileniyor.

Son Güncelleme: 06.06.2016 18:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.