25 Ağustos 2018 Cumartesi 18:40
Fatih Terim Garry Rodriguez'in  Trabzonspor Maçına Yetiştirilmesini Talep Etti

Göztepe maçı öncesi antrenmanda sakatlık yaşayan ve maçta forma giyemeyen Garry Rodrigues için sağlık ekibi seferber oldu.

Sağ arka adalesinde 2. derece zorlanma ve kanama tespit edilen Yeşil Burun Adalı yıldızın tedavisi sürerken, Rodrigues'in pazartesi günü oynanacak Alanya karşılaşmasında da forma giyemeyeceği öğrenildi. Süper Ligin 4. haftasında Trabzon deplasmanına konuk olacak olan Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim, 28 yaşındaki oyuncusunun zorlu mücadeleye yetiştirilmesini istedi.

Özel olarak hazırlanan programla tedavisi sürdürülen Rodrigues'in, bu maçta sahada olması bekleniyor. Ardından girilecek milli ara nedeniyle 2 hafta boşluğu olacak deneyimli oyuncunun burada da tamamen iyileşeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 25.08.2018 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.