14 Kasım 2015 Cumartesi 11:53
Fatih Terim Maç Sonrası Galibiyet galibiyettir

 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Katar'ı 2-1 mağlup ettiğimiz mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İşte Terim'in sözleri: 

Brezilya maçını unutmamız mümkün değil. 10 maçın 8'ini kazandık o günden bu yana. 2'sinde de 90'larda berabere kaldık. Oyuncularım beni hiç yanıltmıyor. Ben yine fazla sabredemedim. 45'ten sonra daha ciddi olmaları yönünde uyardım. Bizim oynama stilimiz böyle olmalı. Katar iyi bir takımdı. Yenilmemiz sürpriz olmazdı. 

Emre Taşdemir çok daha iyi olacak. Çok çabuk bir oyuncu. Kendini geliştirirse ki kulübünde Ertuğrul hoca da onunla uğraşıyor, bizim için önemli olacak. Orada Caner, Emre, İsmail ve Hasan Ali Kaldırım var, bunlardan iki tanesi bizle beraber olacak. Caner'i ayrı tutarak tabii konuşuyorum. O bizim için çok önemli. 

İlk yarı Atınç kötüydü. Çok kötüydü. Ben de çıkarmadım emin olmak için. İkinci yarıda toparladı. Yunus bizim için önemli işler yapacak. Dar alandaki set oyunlarında iyi işler yapacak. Diğer oyuncularımızdan da memnunum. Cenk iyi gidiyor. En azından keyfinizin ve fiyakanızın bozulmaması için galibiyetler iyi.

Son Güncelleme: 14.11.2015 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.