16 Mayıs 2015 Cumartesi 15:14
F.Bahçe'den Flaş Emre Belözoğlu Kararı!

Fenerbahçe yönetimi, ligin bitimine sayılı günler kala sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcularla görüşmelere start verdi. 

Gelecek senenin planlaması için aceleci davranmayıp, ocakta atılması beklenen imzaları hazirana bırakan sarı-lacivertliler, önceliği kaptan Emre Belözoğlu’na verdi. 
 
ABD İHTİMALİ!

Geçtiğimiz günlerde milli futbolcuyla masaya oturan idareciler, kaptana “Seninle yeni kontrat yapmaya hazırız. 2 yıl daha kulüpte kalmanı istiyoruz. Bizim şartlarımız belli. Artık top sende” teklifini sundu. 
 
Beklenmedik zamanda gelen bu öneri, Emre’yi oldukça memnun ederken yönetimin bu isteğine sıcak bakan oyuncu düşünmek için biraz zaman istedi. Şu günlerde işin resmiyete dökülmesi beklenirken, Beşiktaşlılar tarafından saldırıya uğraması tecrübeli orta sahanın biraz da olsa kafasını karıştırdı.
 
Başta  Amerika olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifi alan Belözoğlu’nun kendisini takımda tutmayı çok isteyen başkan Aziz Yıldırım’a olumlu bir yanıt vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Son Güncelleme: 16.05.2015 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.