21 Şubat 2021 Pazar 21:34
Fenerbahçe ağır yara aldı!

Mesut Özil'li Fenerbahçe ağır yara aldı

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu. Konuk ekibin golünü Halil Akbunar kaydetti.

Süper Lİg'in 26. haftasında Göztepe, şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe'yi evinde 1-0 mağlup etti. Sarı Lacivertliler, 9. dakikada gelen Halil Akbunar golüne bir türlü cevap veremedi. Kanarya'da özellikle hücum hattı her anlamda döküldü. Erol Bulut'un takımı; Konyaspor, Beşiktaş, Malatyaspor ve Galatasaray'dan sonra iç sahada Göztepe'ye de kaybetmiş oldu.

İkinci yarıda da oyunu rakip yarı alana yıkan Sarı Lacivertliler, İzmir ekibinin 22 yaşındaki genç kalecisi İrfan Can'ı zorlayamadı. Ozan Tufan'ın ise maç boyunca hakemle konuşması ve itiraz etmesi de dikkat çekti. 

9. dakikada 1-0 olan maç 90. dakikada da bu skorla ve pozisyonsuz sona erdi. Maç eksikliği ciddi şekilde hissedilen Mesut Özil'le beraber Sosa, Valencia, Thiam ve en başta teknik direktör Erol Bulut varlık gösteremediler. 

ALTAY KURTARDI!

8' İlk net gol pozisyonu Göztepe'den geldi! Jahoviç',n şutu Szalai'den döndü ancak top bu kez de ceza alanı içindeki Göztepeli Ndiaye'nin önüne düştü. Onun şutunu Altay ayaklarıyla kurtardı.

BU KEZ ALTAY DA KURTARAMADI!

9' Fenerbahçe, korner kullanırken çok ilginç bir gol yedi. Sarı Lacivertliler, tüm hatlarıyla yüklenirken Sosa'nın topu kaybetmesiyle, Göztepe atağı başladı ve bir uzun pas sonucunda Altay'la karşı karşıya kalan Halil Akbunar, çalımını attı ve topu boş kaleye gönderdi. Geride Halil ile teke tek kalan Caner Erkin'in de rakibini açık alanda bırakması golün sebeplerinden biriydi...

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.