15 Aralık 2016 Perşembe 13:40
Fenerbahçe - Amed sportif maçı saat kaçta? hangi kanalda?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. hafta maçında, bugün Amed Sportif Faaliyetler ile Diyarbakır’da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Dick Advocaat yönetimindeki antrenmanda Antalyaspor maçının on birinde başlayan oyuncular, salonda kuvvet ve dayanıklılığa yönelik uyguladıkları özel bir programla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise üst sahada yaptıkları antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas organizasyonları ve hücum organizasyonlarıyla devam eden antrenman şut çalışmasıyla noktalandı.

FENERBAHÇE 11'İ:
Fabiano - Abdurrahman, Neustadter, Yiğithan, Savaş - Ozan, Stoch, Aatıf, Salih - Ramazan, Fernandao

Amed Sportif Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Amed Sportif Fenerbahçe maçı 15 Aralık perşembe günü saat 14.15’te oynanacak. Amed Sportif Fenerbahçe maçını Suat Arslanboğa yönetecek. Karşılaşma A2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

1540 kişilik Seyrantepe Spor Kompleksi’ndeki mücadele için Fenerbahçe maç günü sabah Diyarbakır’a uçacak ve maçtan sonra İstanbul’a dönecek.

HAYALLERİ GERÇEK OLDU
Bir Dilek Tut Derneği’nden Can Bartu Tesisleri’ne gelen çocuk taraftarlar, antrenman öncesi sarı-lacivertli oyuncularla bir araya geldi. Tesislere gelenlerle yakından ilgilenen futbolcular, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.
Teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde saat 14.00’te başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Antalyaspor karşısında on birde görev alan sarı-lacivertli oyuncular, rejenerasyon çalışması ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrıldılar. Top kapma ve pas çalışmaları ile devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. haftasında bugün deplasmanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde zirve yarışını sürdüren sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği ile yaptığı Türkiye Kupası grubundaki ilk maçını evinde 2-1 kaybetti. Diyarbakır temsilcisi ise ilk maçında deplasmanda Spor Toto 2. Lig ekibi Menemen Belediyespor'a 2-1 yenildi.      

Fenerbahçe'nin Diyarbakır'a, Süper Lig'de az süre bulan futbolcular ve gençlerden oluşan bir kadro ile gitmesi bekleniyor. Seyrantepe Spor Kompleksi'nde yapılacak maç saat 14.15'te başlayacak. Müsabakada hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak.                     

Diyarbakır seyahati günübirlik      
Fenerbahçe kafilesi, Diyarbakır'a günübirlik gidecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak sarı-lacivertli ekip, geceyi İstanbul'da geçirecek. bugün sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla kente gidecek Fenerbahçe, müsabakadan sonra İstanbul'a dönecek.

Son Güncelleme: 15.12.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.