07 Nisan 2019 Pazar 16:10
Fenerbahçe Ankaragücü Maçı Ne Zaman Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 27. haftasında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Milli maçlar nedeniyle ara verilen ligde Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü'nü yenmek için sahaya çıkacak. Sarı-Kanarya'nın ne yapıp ne edip 3 puan alması gerekiyor. Ankaragücü ise kendi seyircisi önünde güçlü rakibine üstünlük sağlamak istiyor. Maçın kritik olması sebebiyle taraftarlar da "Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu yöneltiyor.

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Ankaragücü Fenerbahçe maçı bugün saat 16.00'da Eryaman Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

11'ler

(Muhtemel)Ankaragücü: Altay, Kitsiou, Pazdan, Kulusic, Pinto, Sedat, Djedje, Canteros, Sacko, Boyd, Orgill

Fenerbahçe: Harun, Isla, Skrtel, Serdar, Hasan Ali, Mehmet Topal, Tolgay, Dirar, Mehmet Ekici, Moses, Soldado

100. RANDEVU

İki takım arasında geride kalan 99 maçta Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 63-10 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Renktaşlar, 26 maçta ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin ligde attığı 184 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 65 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı MKE Ankaragücü 3-1 kazandı.

ANKARA'DAKİ MAÇLAR

İki takım ligde şimdiye dek Ankara'da 48 kez karşılaştı. Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü Ankara'daki maçlarda da göstererek, renktaşına galibiyet sayısında 27-6 üstünlük kurdu. İki ekip Ankara'daki 15 maçta da eşitliği bozamadı. Başkentte Fenerbahçe 82, MKE Ankaragücü 32 gol attı.

Taraflar başkentte en son 2011-2012 sezonunda karşılaştı, Fenerbahçe 2-0 galip geldi. Öte yandan, iki takım arasında 2006-2007 sezonunda Ankara'da yapılması gereken lig maçı, başkent temsilcisinin cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve gülen taraf 1-0'lık skorla Fenerbahçe olmuştu.

FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2010-2011 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık skorla elde etti.

MKE Ankaragücü ise Fenerbahçe karşısında ligde şimdiye dek en farklı galibiyetini bu sezonun ilk yarısında 3-1'lik skorla aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.