01 Ekim 2018 Pazartesi 09:16
Fenerbahçe'de Ersun Yanal Sesleri Yükseliyor! Cocu Gidiyor mu?

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a farklı kaybeden Fenerbahçe'nin, Hollandalı çalıştırıcı Cocu ile yolları ayıracağı ve eski teknik direktörü Ersun Yanal'ı takımın başına getireceği konuşuluyor.

Fenerbahçe, Philip Cocu ile yolları ayırıyor.

Rize deplasmanındaki 3-0'lık yenilginin ardından, başkan Ali Koç'un da Hollandalı teknik adamdan desteğini çektiği ileri sürüldü. 

Bugün yapılacak olağanüstü toplantının ardından Cocu'nun görevine son verileceği kaydedilirken, en büyük adayın Ersun Yanal olduğu belirtildi. 

Ali Koç - Ersun Yanal temasıyla işe nokta koyulacağı kaydedilirken, gelecek haftaki Medipol Başakşehir maçında  takımın başında Yanal'ın yer alması bekleniyor. 

Ersun Yanal daha önce 2013-14 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmış ve sarı lacivertli takımı 74 puanla şampiyonluğa ulaştırmıştı. 

Öte yandan, tecrübeli teknik adam Ersun Yanal dün İstanbul'a geldi. 

COCU'NUN LİG KARNESİ 

Fenerbahçe - Bursaspor: 2 - 1

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe: 1 - 0 

Göztepe - Fenerbahçe: 1 - 0

Fenerbahçe - Kayserispor: 2 - 3 

Atiker Konyaspor - Fenerbahçe: 0 - 1 

Fenerbahçe - Beşiktaş: 1 - 1 

Çaykurspor Rizespor - Fenerbahçe: 3 - 0

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.