02 Aralık 2016 Cuma 10:22
Fenerbahçe, Dick Advocaat: Motive olmayanın takımda işi yok dedi ! Derbi maçı saat kaçta ?

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda yerli hocalar, “Geçen sezon Kadıköy’de oynanan derbi öncesinde bir motivasyon CD’si hazırlamıştık. Bu CD’de futbolculara eşleri ve çocuklarından mesajlar vardı. Çok iyi bir etki yarattı ve maçı 2-0 kazandık. Aynı motivasyonu bu sezon da yapalım mı?” teklifini götürdüler. 

Hollandalı hoca ise bu teklifi kesin bir dille geri çevirirken, “Bu maç için herhangi bir ekstra motivasyon aracına ihtiyacımız yok. Puan tablosuna bakıp da yeterince motive olmayan oyuncum varsa zaten onun bu takımda işi yok” ifadesini kullandı.

‘BEŞİKTAŞ’I YENMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORLAR’’
Futbolcuların şu anki motivasyonundan fazlasıyla memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcısı Dick Advocaat, “Biz hala zirvenin 6 puan gerisindeyiz. Tüm oyuncuların gözlerinde görüyorum, herkes oynamak
istiyor. Tüm oyuncularım bir an önce o düdüğün çalıp maçın başlamasını ve Beşiktaş’ı yenmek için sabırsızlanıyor” dedi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.