26 Ağustos 2015 Çarşamba 12:22
Fenerbahçe Feghouli Transferi

Fenerbahçe, Sofiane Feghouli için geri sayıma geçti... Sarı-Lacivertliler uzun süredir Cezayirli yıldızı kadrolarına katmak için yoğun çaba sarf ediyordu. Başkan Aziz Yıldırım da yaptığı açıklamada bu transferi doğrularken, İspanyol kulübünün son kararını vermesi için beklediklerini söyledi. Bunun ardından yapılan görüşmeler sonucunda Valencia’nın inadı kırıldı ve anlaşma sağlandı.

Anlaşma sağlanmasında Feghouli’nin Fenerbahçe’ye gelmek istemesinin de rolünün büyük olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu gitmek isteyince de Valencia yönetimi transfere son noktayı koymak zorunda kaldı. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe yönetiminin Sofiane Feghouli transferini yarın KAP’a bildirip resmi açıklama yapması bekleniyor.
11. İMZA YOLDA 
Anlaşmanın sağlanmasının ardından Fenerbahçe yönetiminin resmi açıklamasıyla son noktanın konacağı transferle birlikte Sofiane Feghouli’nin de yarın İstanbul’da olacağı belirtildi. Cezayirli futbolcunun gelişi sonrası yapılacak törenle Sarı-Lacivertliler bu sezonki 11. transferine resmi imzayı attıracak.

 

 

Son Güncelleme: 12.08.2016 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.