19 Mart 2016 Cumartesi 13:50
Fenerbahçe Galatasaray Maçı ? Saat Kaçta İlk 11 Açıklandı

 Gösterdiği performansla şampiyonluk yarışının uzağında kalan sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe derbisini kazanmanın hesabını yapıyor.

- Bu sezon 5 farklı teknik adam

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisine takımın başında Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink yer alacak. 

Bu sezona Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan sarı-kırmızılı takımda, 11. haftadan sonra genç teknik adamla yollar ayrıldı. Ardından ligde bir maça kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde çıkan Galatasaray, 13. haftada Mustafa Denizli'ye emanet edildi. Deneyimli teknik adam da 23. haftadaki Gaziantepspor müsabakasından sonra istifa etti. 

fenerbahce-galatasaray-maci--saat-kacta-ilk-11-aciklandi-.jpg

Denizli'nin gidişinden sonra takımı ligde iki karşılaşmaya altyapı antrenörü Orhan Atik hazırladı. Atik'in lisans sorunu nedeniyle, altyapı koordinatörlüğüne getirilen Riekerink, A takım teknik direktörü oldu.

Galatasaray'da ilk resmi maçına Fenerbahçe derbisiyle çıkacak Hollandalı çalıştırıcı, bu sezon sarı-kırmızılı takımın başında lig maçına çıkan 5. teknik adam olacak.

fenerbahce-galatasaray-maci--saat-kacta-ilk-11-aciklandi--001.jpg

- İç sahada 11 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, sahasında yaptığı son 11 lig maçını kaybetmedi.

Bu sezon dış sahada gösterdiği kötü performansla şampiyonluk yarışında geride kalan sarı-kırmızılı ekip, iç sahada deplasman performansının aksi bir görüntü çiziyor.

Ligin 2. haftasında Türk Telekom Arena'da yaptığı Osmanlıspor karşılaşmasını kaybeden Galatasaray, ardından çıktığı 11 maçı yitirmedi. Sarı-kırmızılı takım, 11 haftada 7 galibiyet, 4 beraberlik aldı. 

Attığı 29 golle sahasındaki en golcü takım olan Galatasaray, kalesindeki 15 gole ise engel olamadı.

- Son 5 resmi maçı kazanamadı

Üç kupayla başladığı sezonda hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, son 5 resmi maçında galibiyet yüzü görmedi.

Son galibiyetini yaklaşık bir ay önce, 21 Şubat'ta Türk Telekom Arena'da yapılan ve 4 kırmızı kartın çıktığı müsabakada Trabzonspor'a karşı alan Galatasaray, 28 günlük dönemde yaptığı 5 resmi karşılaşmayı kazanamadı.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İtalya'nın Lazio takımına rövanşta 3-1 yenilerek Avrupa'ya veda eden sarı-kırmızılı ekip, ardından Süper Lig'de yaptığı Gaziantepspor maçını 2-0 kaybetti. Daha sonra Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılıların, ligin 24. haftasındaki Medipol Başakşehir müsabakası 3-3 sona erdi.

fenerbahce-galatasaray-maci--saat-kacta-ilk-11-aciklandi--002.jpg

Galatasaray, son olarak Gençlerbirliği deplasmanından da beraberlikle dönerek, galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

- Olcan Adın cezalı

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçında sarı kart görerek, cezalı duruma düşen Olcan Adın, Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Olcan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop da derbide sahada yer alamayacak.

Sarı-kırmızılılarda, sarı kart ceza sınırında bulunan Fernando Muslera ve Lionel Carole ise derbide sarı kart görmeleri durumunda 27. haftadaki Eskişehirspor maçında cezalı durumuna düşecek.

- Muhtemel ilk 11

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisine şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Carole, Selçuk İnan, Donk (Bilal Kısa), Podolski, Sneijder, Yasin Öztekin, Umut Bulut.

fenerbahce-galatasaray-maci--saat-kacta-ilk-11-aciklandi--003.jpg

 

Son Güncelleme: 19.03.2016 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.