28 Kasım 2016 Pazartesi 17:35
Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak karşılasmanın Ayrıntıları ?

Grubun diğer karşılaşmasında ise Menemen Belediye ile Amed Sportif karşılaşacak. Fenerbahçe 3 hafta sonra Gençlerbirliği ile Süper Lig maçında da karşılaşacak.

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak ve 30 Kasım Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak mücadele ATV'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

İki takım ile ilgili son bilgiler

Süper Lig'de son olarak Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-1 gibi farklı bir skorla deviren Fenerbahçe son 7 maçtır kazanıyor. Oldukça formda olan sarı-lacivertlilerin Gençlerbirliği maçına yedek ağırlıklı bir kardo ile çıkması bekleniyor. Teknik direktör Dick Advocat Beşiktaş derbisini de düşünerek özellikle genç oyunculara da şans verebilir.

Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Ümit Özatgetirilmişti. Ümit Özat ile iki maça çıkan başkent ekibi 4 puan topladı. Kayserispor'u deplasmanda mağlup eden kırmızı-siyahlılar son maçında 10 kişi kalmasına rağmen Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmıştı. 12 hafta sonunda 15 puanla 8. sırada bulunan Gençlerbirliği deplasmanda çıktığı 6 maçta 3 kez berabere kaldı, 1 maçı kazandı ve 2 mağlubiyet aldı. 

Gençlerbirliği Türkiye Kupası 3. elemu turunda Pendikspor'u 1-0 mağlup ederek gruplara kalmıştı.

Son Güncelleme: 28.11.2016 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.