28 Ocak 2017 Cumartesi 10:31
Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman ? İlk 11'ler Açıklandı !

2 hafta üst üste deplasmana çıkacak Advocaat ve öğrencileri bu seriden 6 puanla çıkmanın hesaplarını yapıyor. Sergen Yalçın ise takımıyla ilk galibiyetii anlanın peşinde olacak.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'a Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok ikilisi eşlik edecek.

Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

29 Ocak Pazar günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşma beIN Sports'tan canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımını fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Eksik ve cezalı listesi

Fenerbahçe'de bu önemli maç öncesi Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Volkan Şen sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Afrika Kupası'nda bulunan Moussa Sow da takımını yalnız bırakacak.

Devre arasında bir çok futbolcuyu kadrosuna katan Kayserispor'da cezalı olan kaptan Mabiala dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Süper Lig'de çıktığı 18 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Fenerbahçe 35 puanla 4. sırada bulunuyor.

17. sırada bulunan ve düşmeme mücadelesi veren Kayserispor ise 18 hafta sonunda 3 galibiyet, 4 beraberik ve 11 yenilgi aldı.

Son Güncelleme: 28.01.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.