14 Şubat 2016 Pazar 13:37
Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı ne zaman

Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları son maçı 3-1 kazanan Sarı Lacivertliler Uefa Avrupa Ligi'nde oynayacakları Lokomotiv Moskova maçı içinde ümitliler.

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçının ne zaman oynanacağıda belli oldu. Peki Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı ne zaman? Tüm futbolseverlerin merak ile beklediği ve siyasi önemide olan Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı 16 Şubat Salı günü oynanacak.

Bu tarihde oynanacak olan Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta? Karşılaşma saat 18.55'te oynanacak. Erken saatde oynanacak olan Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda yayınlanacak? Merak ettiğiniz ve Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda oynanacak sorusunun cevabı haber detayında yer alıyor.

FENERBAHÇE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA

Sarı Lacivertli taraftarların merak ile beklediği Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda sorusunun cevabı TRT 1'den geldi. Ülke futbolu için kritik olan karşılaşma naklen TRT 1'de yayınlanacak. Bu karşılaşma Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak.

Bu karşılaşmadan önce UEFA Avrupa Ligi'nde Sarı Lacivertliler son maçını Molde ile oynadı ve galip geldi. Rusya'nın temsilcisi ise Beşiktaş ile aynı grupta yer alıyordu ve oynadıkları son karşılaşmada Siyah Beyazlıları eleyerek kupadan elediler.

Ülkemizde turnuvada sadece Fenerbahçe ve Galatasaray bulunuyor.

DİEGO FORMA GİYEMEYECEK

UEFA Disiplin Kurulu, Celtic maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas'a üç maç ceza verdi.
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Celtic maçında kırmızı kart gören Diego'nun cezası belli oldu. UEFA Disiplin Kurulu, Brezilyalı orta saha oyuncusuna üç maç ceza verdi. Diego,

Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçlarında takımının formasını giyemeyecek. Ayrıca yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin Rus kulübünü elemesi halinde diğer turun ilk maçında da takımını yalnız bırakacak.

Son Güncelleme: 14.02.2016 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.