03 Kasım 2016 Perşembe 13:06
Fenerbahçe Manchester United maçı Röportajları ? İlk 11 ler Belli Oldu !

Fenerbahçe Manchester United maçı bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan seviyesi yüksek bir mücadele olacak. Fenerbahçe Manchester United karşılaşması sarı-lacivertliler 19. kez Avrupa arenasında İngiliz ekipleri ile karşılaşıyor. Spor seveler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Peki Fenerbahçe Manchester United UEFA maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak
 

Fenerbahçe Manchester United maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan seviyesi yüksek bir mücadele bu akşam sahne alacak. Fenerbahçe Manchester United maçı ile 212. Avrupa sınavına çıkarken, ilk karşılaşmada farklı mağlup olduğu rakibini sahasında yenerek çıkış yakalamak istiyor. Spor severler Fenerbahçe maçının hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Fenerbahçe Manchester United UEFA maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe Avrupa'da 212. sınavda

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bu akşam Manchester United'ı ağırlayacak sarı-lacivertliler, 212. Avrupa kupası maçına çıkacak. Bugüne kadar Avrupa'da 211 karşılaşmada boy gösteren Fenerbahçe, 77 galibiyet, 43 beraberlik ve 91 mağlubiyet yaşadı. Sahasında 105. maçına çıkacak sarı-lacivertliler, daha önceki maçlarda 52 galibiyet, 21 beraberlik ve 31 yenilgi aldı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu dördüncü maçında bu akşam İngiltere'nin Manchester United takımını ağırlayacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 212. sınavını verecek.

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 211 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 77'sini kazanan Fenerbahçe, 43 kez rakipleriyle berabere kaldı. Fenerbahçe, 91 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 264 gol gönderirken, kalesinde 317 gol gördü.

Fenerbahçe Manchester United maçı hangi saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Machester United UEFA maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak


İç sahada başarılı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada başarılı bir performans ortaya koyuyor. Taraftarı önünde 105. maçına çıkacak Fenerbahçe, Kadıköy'deki son 7 Avrupa kupası (6 galibiyet, 1 beraberlik) karşılaşmasında kaybetmedi.

Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 104 maçta 52 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada rakiplerine yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri 153 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 115 gole engel olamadı. Sarı-lacivertlilerin, Avrupa kupalarında organizasyonlara göre ev sahibi sıfatıyla çıktığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Fenerbahçe-Manchester United maçının hakemleri değişti

Sarı-lacivertlilerin, UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz temsilcisiyle 3 Kasım Perşembe günü yapacağı maçı Alman hakem Grafe yerine Sırbistan Futbol Federasyonundan Mazic yönetecek

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe'nin İngiliz takımı Manchester United'la 3 Kasım Perşembe günü yapacağı maçın hakemleri değişti. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, daha önce Almanya Futbol Federasyonundan Manuel Grafe'nin yöneteceği açıklanan maçta, Sırbistan Futbol Federasyonundan Milorad Mazic'in görev alacağı ifade edildi.

Açıklamada değişiklik sebebi açıklanmazken, Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacağı belirtildi. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlerinin ise Danilo Grujic ve Nenad Djokic olacağı kaydedildi.

Fenerbahçe ile Manchester United arasında Ülker Stadı'ndaki maç 21.00'de başlayacak. Mazic, Beşiktaş'ın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz deplasmanında Benfica ile 1-1 berabere kaldığı maçta düdük çalmıştı.

Türk ve İngiliz takımları 75. randevuda

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Manchester United arasında oynanacak maç, Türk ve İngiliz takımlarını 75. kez karşı karşıya getirecek. Bugüne dek oynanan 74 maçın 18'ini Türk takımları kazanırken, 37 maçta İngiliz temsilcileri sahadan galibiyetle ayrıldı. İki ülke takımları arasındaki 19 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Türk temsilcileri, İngilizlerle Türkiye'de oynadığı maçlarda 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 yenilgi aldı. Fenerbahçe, 19. kez karşılaşacağı İngiliz takımlarına karşı oynadığı son 6 maçı da kazanamadı

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe ile Manchester United arasında oynanacak maç, Türk ve İngiliz takımlarını 75. kez karşı karşıya getirecek. İki ülke takımları arasında 1968 yılında başlayan rekabette, bugüne dek 74 maç oynandı. Bu maçlarda İngiliz takımlarının üstünlüğü göze çarptı. Türk takımları İngilizlere karşı 18 galibiyet alırken sahadan 37 defa da yenik ayrıldı. İki ülke takımları arasındaki 19 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Bugüne dek İngiliz takımlarına karşı Türkiye'yi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Ankaragücü, Bursaspor, Samsunspor ve Gençlerbirliği temsil etti.

İç sahada Türk takımları üstün

İngiliz takımlarının genel anlamdaki üstünlüğü Türkiye'deki maçlarda geçerli olmadı. Türk temsilcileri sahasında İngilizlere karşı galibiyet sayısında üstünlük kurmayı başardı. İngilizler, Türkiye deplasmanında 13 yenilgi alırken, 11 kez galip geldi. Türkiye'deki 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Öte yandan Beşiktaş ile Chelsea arasında 2003-2004 sezonunda oynanan maç ise UEFA'nın kararıyla İstanbul'dan Almanya'ya alınmıştı.

Fenerbahçe, 19. kez İngilizlere rakip

Fenerbahçe, İngiliz temsilcilerine 19. kez rakip olacak. Sarı-lacivertliler, İngilizlerle oynadığı 18 maçta sadece 4 kez galip gelebildi. Bu maçlarda 11 yenilgi alan Fenerbahçe, 3 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe, Manchester United'la ise 5. kez karşı karşıya gelecek. Rakibiyle oynadığı 5 maçın üçünü kaybeden sarı-lacivertliler, ikisini ise galip bitirdi.

Sarı-lacivertliler, İngiliz takımlarıyla sahasında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Manchester United ise Türk takımlarına karşı 16. sınavına çıkacak. İngilizlerin ünlü kulübü, daha önceki 15 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Manchester United, Türkiye deplasmanında ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak İngiltere'ye döndü.

Son Güncelleme: 03.11.2016 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.