07 Ocak 2019 Pazartesi 19:48
Fenerbahçe'nin Yıldız Oyuncusu Skrtel'e Barcelona Talip Oldu

Martin Skrtel'in menajeri Karol Csonto, Barcelona ile görüştüklerini ifade ederek, "Takımdan ayrılabilir." dedi.

Fenerbahçe'den devre arasında ayrılma ihtimali olan isimler arasında yer alan Martim Skrtel için menajerinden çarpıcı bir itiraf geldi. Martin Skrtel'in menajeri Karol Csonto, Slovak basınına yıldız oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılabileceğini söyledi.

"İNGİLTERE'YE DÖNME İHTİMALİ DÜŞÜK"

Karol Csonto, Martin Skrtel'ın geleceği hakkında konuşurken ''Barcelonayöneticileriyle gerçek rakamlar üzerinde konuştuk. Martin, Barcelona'nın listesindeki 4 stoperden biriydi. Dolayısıyla iddialar doğru.Doğru bir teklif gelirse Skrtel Ocak ayında ayrılabilir ancak İngiltere'ye dönme ihtimali düşük. Fenerbahçe'den yeni sözleşme teklifi de aldık ancak henüz bir karar vermedik'' ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR

Skrtel'ın adı Rangers, West Ham, Crystal Palace ve Southampton ile anılıyordu. 34 yaşındaki Slovak yıldızın Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.