14 Ocak 2017 Cumartesi 12:05
Fenerbahçe Transferler Mehmet Ekici ve Sosa bombası !

 Fenebarbahçe Wiel'e gelen teklife olumsuz yanıt verdi. Sarı-lacivertli takımın basketbol takımında yeni transfer gelişmeleri yaşanıyor. İşte 14 Ocak Cumartesi son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

FENERBAHÇE'NİN 10 NUMARASI

Fenerbahçe sadece Oleksandr Karavaev’e imza attırdı. Ancak sezon başından beri asıl hedef 10 numara. Bu bölge için düşünülen isim olan Mehmet Ekici ile her konuda anlaşmaya varıldı.

Sarı-Lacivertliler de 650 bin Euro’luk yeni bir teklif sunup, Trabzon’la anlaştı. Yıldız futbolcu dün akşamki Bursaspor maçının kadrosuna alınmazken, teknik direktör Ersun Yanal, “Bizimle olmak istemiyorsa olmayacaktır” sözleriyle transferin bitebileceğini kabul etti. Müjdeli haberin gelmesi artık an meselesi.
"MEHMET EKİCİ FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, futbol dünyasının bir numaralı gündem maddesi olan Mehmet Ekici'nin transferiyle ilgili Hürriyet’e konuştu. Ekici'nin Fenerbahçe'ye gitmek istediğini belirten Usta, "Kendisine ‘Fenerbahçe ile aramızda bazı sorunlar var. Yeni bir gerilimin fitilini ateşleme’ dedim. Ancak Mehmet bu süreçte kulüpten izin almadan birtakım demeçler verdi. Bu nedenle hocamızdan kendisini kadro dışı bırakmasını istedim. Mehmet şu an itibariyle Beşiktaş'a yakın görünüyor" dedi.

JOSE SOSA KİRALANABİLİR

Fenerbahçe, orta sahaya bir hücumcu oyuncu transferi yapmak için şartları zorluyor. Trabzonsporlu Mehmet Ekici ile anlaşan sarı lacivertliler, Beşiktaş'ın da devreye girmesi üzerine bu transferi bitiremedi. Ancak Ekici'nin Fenerbahçe forması giymek istediğini açıklaması üzerine Kanarya, durumun netleşmesini bekliyor. 

Fenerbahçe Ekici'den bağımsız olarak, daha önce gündemine getirdiği ancak ikna edemediği Milanlı Jose Sosa ile yeniden temasa geçiyor. Sarı lacivertliler futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.
 

Son Güncelleme: 14.01.2017 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.