15 Ağustos 2016 Pazartesi 13:38
Fenerbahçe Yeni Hocasını Buldu

Sarı lacivertli kulüpte takımın başına kimin getirileceği sorusu yanıtını buldu.

Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması neredeyse kesinleşti.

Mayıs ayında yardımcı teknik direktör olarak Hollanda Milli Takımı teknik heyetine katılan ve teknik direktör Danny Blind ile çalışmaya başlayan 68 yaşındaki teknik adam, yapılan 3 hazırlık maçının ardından görevinden ayrıldı, Advocaat ile Fenerbahçe arasında yapılan gizli görüşmede taraflar anlaşmaya vardı.

Advocaat 24 saat içerisinde İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yetkililerle buluşacak ve 1 senelik sözleşme imzalayacak.

HOLLANDA BASINI DA DUYURDU

Dick Advocaat'ın Fenerbahçe'yle görüştüğü ve anlaşma sağlandığı haberi Hollanda basınında da yer aldı.

Hollanda medyasında kısa süre önce yayınlanan haberlerde Advocaat'ın "Evet, Fenerbahçe'yle görüştüğüm doğru" açıklamasına yer verilirken sarı lacivertli ekiple anlaşmaya vardığı ve Fenerbahçe'nin resmi açıklamayı kısa sürede yapacağı iddia edildi.

Haberlerde Fenerbahçe'nin Advocaat'tan önce Suudi Arabistan Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yürüten Bert van Marwijk'le görüştüğü ancak sonuç alamadığı bilgisine de yer verildi.

"BÖYLE BÜYÜK BİR TAKIMA HAYIR DENMEZ"

Öte yandan, Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf da iddiaların gündeme gelmesinin ardından Dick Advocaat'la görüştü.

.Advocaat'a Fenerbahçe'yi soran gazeteye kurt teknik adamın yanıtı şöyle oldu:

"Fenerbahçe benimle cuma günü iletişime geçti. Takımın başına geçmemi istediler, ayrıntıları görüştük. Fenerbahçe üst düzey bir takım. Böyle büyük bir takıma 'hayır' diyemezsiniz. Danny Blind'ın ayrılmam sonrası hayal kırıklığına uğramasını anlayabiliyorum. Ama sözleşmemde böyle bir madde bulunması ve böylesine güzel bir fırsat yakalamam nedeniyle ayrılmama şaşırmalarına anlam veremiyorum."

.

Son Güncelleme: 15.08.2016 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.