11 Mart 2016 Cuma 09:45
Fenerbahçe'de Arjen Robben Transferi Sona Yaklaştı

Bu nedenle sakatlığı geçer geçmez yeniden ona forma verdi. O da iyi bir dönüş yapıp, 4 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı ama sonra yine sakatlandız.

Her şeye rağmen Guardiola’nın şu dönemde ondan vazgeçeceğini sanmıyorum. Ayrıca Bayern Münih, böylesi önemli bir futbolcusunu devre arasında göndermeye sıcak bakmaz. Bu nedenle ocak ayında Fenerbahçe’nin Robben’i alması pek olası görünmüyor.”

Van Persie, Sneijder, Gomez...’

“Sezon bittikten sonra bu durum değişebilir. Bilindiği gibi Bayern Münih’te Guardiola devri sona erecek. 2016-17 sezonundan itibaren Carlo Ancelotti takımın yeni teknik patronu olacak.

Ancelotti’nin gelmesinin ardından bir değişim olması bekleniyor. Bu değişim sırasında belki Robben’le yollar ayrılabilir. Van Persie, Nani, Podolski, Sneijder, Gomez, Eto’o gibi oyuncuların bulunduğu Türkiye’ye Arjen Robben de gidebilir.”

‘Teklifin içeriği önemli’

“Fenerbahçe’nin ekonomik durumu hakkında pek bilgim yok. Arjen Robben, şu anda Bayern Münih’te senelik 10 milyon Euro kazanıyor. 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor.

Eğer Ancelotti, Robben’in ayrılmasına onay verir, Fenerbahçe de uzun süreli ve maddi anlamda iyi bir teklif sunarsa yaz döneminde bu transfer gerçekleşebilir.

Son Güncelleme: 11.03.2016 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.