10 Ağustos 2016 Çarşamba 10:41
Fenerbahçe'de Büyük Operasyon

Fenerbahçe'de yönetim ile teknik direktör Vitor Pereira arasındaki sinir harbi dün resmen başladı. İlk harekat planını devreye sokan yönetim, Portekizli çalıştırıcının yardımcılarından Filipe Almeida, Luis Miguel ve Pedro Ribeiro'nun görevine son verdi. Portekizliyardımcıların 2 milyon euro tazminat ödenerek gönderildiği bildirildi.

TÜRKLERLE YOLA DEVAM
Sarı-lacivertli yönetim, Pereira'nın yardımcılarından kaleci antrenörü olan Paolo Orlandoni ile Türk antrenörler Zeki Göle, Fatih Yıldız ve Melikşah Sezgin'in ise görevlerine devam etmesine karar verdi. Kolu kanadı kırılan ve birlikte çalıştığı yardımcılarının kulüple ilişkisi kesilen Vitor Pereira'nın istifa edip etmeyeceği şimdi merakla bekleniyor.

İDMANI UZAKTAN İZLEDİ
Pereira'nın yardımcılarının alt yapılarda çeşitli görevlerde bulunanSaffet Akbaş, Müjdat Yetkiner ve Kemalettin Şentürk'ün olacağı ifade edildi. Bu arada oyuncular, sabah idmanında Sağlık Heyeti Başkanı Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu önderliğinde teste tabi tutulurken Pereira'nın idmanı uzaktan izlemesi dikkat çekti.

PEREİRA'YA KESİK!
F.Bahçe'nin dün sabahki idmanın fotoğrafları resmi sitede paylaşılırken (üstte) Van Persie'nin Twitter'dan aynı resmi Pereira'yı kesip yayınlaması dikkat çekti.

UZLAŞMAZSA AYLIK ÖDENECEK
F.Bahçe yönetimi, Pereira ve yardımcılarının 3 milyon Euro'yu aşan maaşı için görüşmelerini sürdürüyor. Rakamı 2 milyona çekmeye çalışan yönetim, sonuç alamazsa Pereira'nın görevine son verecek.Ancak maaşı peşin olarak değil, aylık olarak hesabına yatırılacak. Pereira takım bulursa yönetim ödemeleri durduracak.

CAMİADA ÖZAT SESLERİ
F.Bahçe'de Ümit Özat'ın ismi yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Başkana yakın isimler; eski kaptanın ülkeyi ve takımı tanıdığını, zorlu ortamda bu işin altından kalkacak tek isim olduğunu savunuyor. Yönetimde de desteği olan Özat için son kararı başkan verecek.

Son Güncelleme: 10.08.2016 10:45
Anahtar Kelimeler:
OperasyonSporFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.