04 Temmuz 2015 Cumartesi 11:04
Fenerbahçe'de Büyük Rekabet!

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Giuliano Terraneo, yeni sezondaki kadro yapılanmasını, “Her bölgede 2 ilk 11 oyuncusu olacak” sözleriyle açıklamıştı.

Terraneo bu planını, peş peşe patlatılan transfer bombalarıyla hayata geçirmeye başladı. Üstelik transfer çalışmaları henüz bitmiş değil. 2 ya da 3 oyuncuya daha imza attırılması bekleniyor. Ancak Sarı-Lacivertliler’in kadrosu şu anki haliyle bile önümüzdeki sezon rekabet fırtınası eseceğini gösteriyor. Örneğin Volkan Demirelkaleyi kapmak için, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde 9 maça çıkan Fabiano ile kapışacak. Gökhan Gönül, kendisi gibi milli olan Şener Özbayraklı ile yarışacak. Orta sahada belki de Raul Meireles, Alper Potuk gibi isimler yedek kalacak.

Transfer çalışmaların tamamen bitmesinin ardından takım içindeki bu rekabetin dozajı adeta tavan yapacak.

 

f.bahcede-buyuk-rekabet!.jpg

 

Fanatik

Son Güncelleme: 04.07.2015 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.